Iphone Apps [Veckans Appar]

Det verkar vara många som uppskattar listor på Appar till Iphone, vilket är jätteroligt och väldigt uppskattad. Den här listan är kortare än den här och förhoppningsvis hjälper den lika mycket som den förra.

1. Contract Killer 2 – Krigsspel som är simpel att lära sig och ökar successivt i svårighet. Ett spel från Glu Games Inc. Det är gratis men tar dock stor plats på din smartphone.

2. Angry Gran Run –  Likadant som Subway Surfer, Agent Dash och andra spel. Den här gången är det farmor du ska vägleda genom att luta telefonen, dra ner eller upp för att ducka och hoppa. Det här är gratis, kommer från AceViral.com. Det är kopplat till GameCenter så du kan tävla mot dina vänner.

3. Lögndetektor – En falsk detektor som avgör dina myterier är sanna eller inte. Den läser av ditt finger och ger ett omdöme om du ljuger eller inte. Den är gratis och kommer från Ronald Bell

4. PeppApp – Motivera,bli bättre med rösten av Olof Röhlander. En riktig bra applikation för dig som känner att det går trögt. Den kanske inte hjälper till hundra men det är en bra bit på vägen. Den är gratis och kommer från PONG.

5. Action Movie FX –  Skapa otroliga och realistiska effekter i den här appen. Den är gratis på Appstore och kommer från Bad Robot Interactive. Just nu kan man få specialeffekter baserad på nya Call of Duty: Modern Warfare.

Advertisements

One thought on “Iphone Apps [Veckans Appar]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s